Dinner2

Meny lågsäsong 19/20

MENY KVÄLL

FÖRSTA

LÖJROM (25gram)            210.-
Vichyssoise / purjolök / rostad lök / citron

Allergener: laktos / gluten / fisk

FRÖYALAX                        165.-

Kål / soya / rostad lök

Allergener: fisk / ägg

TARTAR PÅ OXE               165.-
Svamp / Kapris / Soya

Allergener: ägg / laktos / soya

ANDRA

RÖDING                            295.-
Forellrom / gräslök / ärtor

Allergener: fisk / laktos

FLANKSTEK 285.-

ELLER PÄRLHÖNA

Champagnevinäger / Chimichurri

/ rödvinssås / jordärtskocka

Allergener: gluten/fisk/ägg/senap

TREDJE

ÄPPLEN

Vanilj / kanelkurd

Allergener: mjölk / ägg

NYPON
Vanilj / mandel
Allergener: mjölk / ägg

OSTAR SANDA GÅRD

Pastöriserade

TRYFFLAR
Två små
Hasselnöt / salt..
Allergener: smör / mjölk / vete / ägg / nöt

TRE RÄTTER 530.- MED TRYFFLAR 560.-

Samma meny/maträtter serveras till samtliga gäster vid bordet.

LUNCH

Boillabaisse

Torsk /surdeg / aioli / dill

Allergener: fisk / ägg / gluten

190.-

Så här kan vår meny se ut, vi gör ändringar i menyn ganska ofta och vi är bättre på mat än att uppdatera hemsidan. Vi reserverar oss  för att vissa saker tar slut.