Dinner2

Meny hösten 2018

Första

TOMATER FRÅN VIKEN

Mozzarella från Ängsholmens gårdsmejeri

Allergener: ägg/gluten/mjölk

125.-

PILGRIMSMUSSLA

Soja / sesam / fänkål

Allergener: fisk/gluten

155.-

TARTAR

Nöt / kapris

svamp /dragon

Allergener: ägg / gluten

155.-

ANDRA

GÖS

Dill / musslor / rädisa / smör

Allergener: ägg/fisk/smör

285.-

PÄRLHÖNA

Champagnevinäger / vitlök / rödvinssås / sparris / jordärtskocka

Allergener: ägg/senap

255.-

FLANK

Majskräm / picklad morot /chili /smör

Allergener: smör/laktos/stenfrukt

285.-

TREDJE

BAKAD CHOKLAD

Jordgubbar / kanelglass / citroncurd

Allergener: mjölk/ägg/gluten/hasselnötter

125.-

CRÉME BRÜLÉE

Lakrits

Allergener: mjölk/ägg

85.-

OSTAR

Allergener: mjölk / hasselnötter

Pastöriserade

145.-

TRYFFLAR

45.-

Så här kan vår meny se ut, vi gör ändringar i menyn ganska ofta och vi är bättre på mat än att uppdatera hemsidan. Vi reserverar oss  för att vissa saker tar slut.