Dinner2

Meny våren 2019

MENY KVÄLL

Första

Fröyalax

Kål / soya / rostad lök

Allergener: fisk / ägg

165.-

Vit sparris

Forellrom / grönmögel från sanda / krutonger /gräslök /

aioli / ramslök

Allergener: ägg / laktos

155.-

 

Andra

 TORSK

Smörsås / anjovis / gräslök / forellrom / lök

Allergener: ägg / fisk / laktos

295.-

Högrev

Miso / brynt smör / rotselleri

grönt / citron

Allergener:

285.-

Tredje

FONDANT

Manjavi / dulche de leche / rostad choklad / vaniljglass

Allergener: mjölk / ägg

135.-

PAJ

Citron / bär /maränger

Brynt smör

Allergener: mjölk / ägg / gluten

125.-

MENY DAG

Boullabaisse

Lax /surdeg / aioli / dill

Allergener: fisk / ägg / gluten

190.-

Fish’n chips

Torsk / apelsinmajonäs  Allergener: fisk / ägg / gluten

185.-

 

Pannbiff

Puré / lingon / sås

Allergener: ägg / gluten / laktos

175.- / Barn 105.- under 15år

Så här kan vår meny se ut, vi gör ändringar i menyn ganska ofta och vi är bättre på mat än att uppdatera hemsidan. Vi reserverar oss  för att vissa saker tar slut.