Meny våren 2018

MENU

FÖRSTA

MUSSLOR

Blomkålspure / sikrom / sikrom

Allergener: Skaldjur/ägg/gluten/mjölk/senap

145.-

MATJESSILL

mandelpotatis / rödlök / dill / 64° ägg / kavring

Allergener: fisk/gluten/mjölk

135.-

TARTAR

biff / soya / löjrom
peppar / krutonger / sesam

Allergener: gluten/sojaböna/seam/ägg

155.-

ANDRA

TORSK

dill / grönkål / ärtor / smör

Allergener: ägg/fisk

295.-

PÄRLHÖNA

Champagnevinäger / vitlök / rödvinssås / vit sparris / jordärtskocka

Allergener: gluten/fisk/ägg/senap

255.-

FLANK

kastanjechampimjon /
rotselleri / rödvin / mandel

Allergener: nötter/smör/

285.-

TREDJE

POPCORN

lingon / choklad / brynt smör

Allergener: mjölk/ägg/

125.-

CHOKLADFONDANT

Jordgubbar / kanelglass / citroncurd / vit choklad

Allergener: mjölk/ägg/gluten

Crème Brûlée

Allergener: mjölk/ägg

85.-

Ostar

Pastöriserade

145.-

Så här kan vår meny se ut, vi gör ändringar i menyn ganska ofta och vi är bättre på mat än att uppdatera hemsidan. Vi reserverar oss  för att vissa saker tar slut.