Restaurang Svedtilja

Restaurang Svedtiljas har genomgått en total renovering och byggt ett nytt öppet kök. De har lyckats ta bort känslan av att det var det gamla lotskontoret där man ville ta av sig skorna när man gick in genom dörren.  Idag spelas det härlig live musik på hög säsongens onsdagar under juli och början på augusti. Med sin utmärkelse årets turistbefrämjare 2016 tar de köket och servicen till en unik och personlig framtid.

För de gäster som är ute efter en unik matupplevelse med en underbar utsikt, kan man prata med Åke eller Lotta för att boka 7:e våningen i lotsutkiken där ni kommer överens om vilken meny som passar bäst till festen eller mingel.

IMG_2582

Restaurang Svedtiljas erbjuder färsk och säsongsbetonad frukost som kommer ge dig en rivstart på dag och ger dig den energi som du behöver för en dag full av äventyr.

IMG_2423

Restaurang Svedtiljas erbjuder en mängd olika alternativ för lunch. Från hamburgare till sallader och en hel del där emellan, vi är säker på att du hittar något som du vill njuta av hos oss.

IMG_2580

Vår menyn erbjuder ett stort urval av de bästa ingredienser som kommer från vår närhet.